PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Referanser

European Chiropractors’ Union Convention 2016

Congress-Conference var teknisk arrangør forEuropean Chiropractors’ Union Convention 2016 på Lillestrøm Arena fra 5. til 7. mai.

NATO Parliamentary Assembly Stavanger 2015

Stortinget var vertskap for NATO´s Parlamentarikerforsamling, som samtidig markerer sitt 60 års jubileum i Stavanger den 9. – 12. oktober 2015, med Congress – Conference AS som teknisk arrangør.

European Zebrafish Meeting 2015

Congress-Conference var teknisk arrangør for the 9th European Zebrafish Meeting på Oslo Kongressenter fra 28. juni til 2. juli.

3rd ECAO OUTREACH

Congress-Conference was the PCO chosen for the Third European Congress on Assertive Outreach, which took place at Oslo Kongressenter from June 24th to 26th.

The Norwegian Society for cerebrovascular research

Siden 2005 har Congress-Conference AS hatt et godt samarbeid med David Russel for gjennomføring av en årlig konferanse.

ALNSF

Siden 2005 har Congress-Conference AS bistått Anestesisykepleiernes Landsgruppe av Norsk Sykepleierforbund med tilrettelegging av deres årsmøte forskjellige steder i Norge.

International Electrotechnical Commission, IEC

IEC General Meeting og 100-års jubileum ble gjennomført i 2012 med nærmere 1.200 deltagere fra 84 land.

Norsk Cardiologisk Selskap

Congress-Conference AS har siden 1991 bistått NCS med gjennomføringen av flere av sine årlige konferanser. I år skal vi bistå under NCS Vårmøte og NCS Høstmøte.

ESH 2010

I 2010 ble den hittil største medisinske kongressen i Norge avholdt på Norges Varemesse, European Society of Hypertension, med 6000 deltagere fra 95 forskjellige land.

Lunger i praksis

Vi har siden 2004 hatt kontakt med Congress Conference i Oslo. De har vært vår kursarrangør siden den gang og vært med på å arrangere mellom 2-5 kurs hvert år

200. års jubileet til den Norske Grunnloven

Congress-Conference startet 2014 med å arrangere Norges Forskningsråds feiring av 200. års jubileet til den Norske Grunnloven. Arrangementet foregikk på Den Norske Opera som satte en fantastisk ramme for et svært vellykket arrangement og en flott begynnelse på jubileumsåret av den Norske Grunnlov.