Hjem

Høstmøte 25.-27. oktober 2018

Høstmøtet arrangeres igjen på Scandic Fornebu 25.-27. oktober og programmet er utformet av arbeidsgruppene i Norsk Cardiologisk Selskap i fellesskap.

Programmet starter torsdag formiddag og avsluttes med lunsj lørdag. Vi oppfordrer alle norske miljø til å sende inn forslag til kasuistikker og abstracts. Informasjon om dette kunngjøres på nettsidene.

Arbeidsgruppene i NCS har vært sentrale i utarbeidelsen av det faglige programmet. Et variert og spennende program er allerede på plass med nasjonale og internasjonale foredragsholdere.

Møtet arrangeres med en blanding av plenumssesjoner og parallelle sesjoner. Møtet har også en egen forskningssesjon hvor stipendiater presenterer sine prosjekter. Alt dette sikrer at det blir mye for enhver smak og programmet vil være relevant for alle med interesse for kardiologi – uansett profesjon, uansett alder og uansett om man er i utdanningsløp eller er mer etablert i faget.

5K@NCS
Norsk Cardiologisk Selskap (NCS) og samarbeidspartnere inviterer til et forfriskende høstløp/gåtur torsdag 25 oktober kl. 17:30.
For mer informasjon – se fanen Hjerteløpet 5K@NCS

 

Med vennlig hilsen,

Organisasjonskomitéen:

Mette-Elise Estensen (leder)

Bjørn Bendz

Håvard Dalen

Christian Hesbø Eek

Kristina Haugaa

Espen Holte

Elisabeth Leirgul

Ole Christian Mjølstad

Ole Rossvoll

Erik Ekker Solberg

Thomas Gero Von Lueder