Hjem

Velkommen til NFDVs høstsymposium 2018

NFDVs høstsymposium arrangeres nå for 10. gang, og både utstillere og møtedeltakerne har vært godt fornøyd med de tidligere arrangementene. Årets møte holdes på Meet Ullevaal (tidligere UBC), som er et moderne kongresshotell med gode kommunikasjoner med Gardermoen og Oslo sentrum og i gåavstand fra Rikshospitalet.

Tema for årets møte er Hår og hodebunn, et tema som spenner vidt og som er interessant og relevant for alle hudleger som arbeider i klinisk praksis i og utenfor sykehus. Foredragsholdere er kjente norske og utenlandske leger. Møteprogrammet starter med et pre-symposium (med lunsj) om behandling med biologiske legemidler ved psoriasis.

Det er lagt inn romslige pauser i programmet slik at firmaene får god tid til å presentere sine produkter.

Norsk forening for dermatologi og venerologi (NFDV) er fagmedisinsk forening for norske hudleger og venerologer og er en del av Den norske legeforening. Foreningen har om lag 280 medlemmer, både ferdige spesialister i hud- og veneriske sykdommer og leger som er under utdanning til spesialist. Rundt halvparten av medlemmene er privatpraktiserende spesialister, de resterende er i all hovedsak ansatt ved offentlige hudavdelinger og hudpoliklinikker ved sykehus.

Velkommen til et spennende møte!

Med vennlig hilsen

Petter Gjersvik

Leder, Norsk forening for dermatologi og venerologi