PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Om oss

Congress-Conference har siden 1987 arrangert kongresser og konferanser av alle størrelser rundt omkring i hele Norge og utlandet. Vi forenkler prosessen for våre oppdragsgivere gjennom å ta oss av planlegging og gjennomføring av arrangement av alle størrelser, slik at våre oppdragsgivere kun kan konsentrere seg om rollen som vertskap for sitt arrangement.

Congress-Conference har bred erfaring med kongresser og konferanser av alle typer og omfang. Årlig planlegger og gjennomfører vi over 50 større og mindre arrangementer. Vi tilbyr alt fra strategisk rådgivning og prosjektledelse til deltakerhåndtering, salg og markedsføring. Vi sørger for all organisering og logistikk, budsjett og regnskap, samt at dine gjester får de beste priser og betingelser på hotell samt at gjennomføringen av sosiale aktiviteter og selve arrangementet er ivaretatt på best mulig måte.

Vi er det lengstlevende medlem av IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers) i Norge, da vi ble tatt opp som medlem allerede i 1990. Dette medlemskapet lar oss sammenligne med de beste PCOer rundt om i verden og bidrar til at nivået på våre tjenester er av høyeste internasjonale nivå. Congress-Conference har bred erfaring med å skreddersy kongresser og konferanser av alle typer og omfang og som følge av dette, har vi fått ansvaret for de største vitenskapelige kongressene som noen gang er arrangert i Norge.

Vi har fått disse oppdragene nettopp fordi vi gjennom en årrekke har vist at vi kan håndtere store, komplekse arrangement med største presisjon. Congress-Conference gjør ulike arrangement for mange forskjellige fagmiljøer innen medisin og forskning, direktorat, departement, universitet, offentlig sektor og det private næringsliv.

En av våre kunder sa nylig; "Congress-Conference er lik kompetanse, erfaring og trygghet"

KONGRESSER OG KONFERANSER

Congress-Conference er Norges største og eldste kongressbyrå, med sterk tilknytning til det internasjonale kongressmiljøet. En stor andel av våre arrangement er medisinske og vitenskapelige kongresser i regi av universiteter, medisinske foreninger eller offentlige myndigheter.

MØTER, LANDSMØTER OG KURS

Congress-Conference kan være din faste møtearrangør – enten vi har fullt prosjektlederansvar eller bare står for utvalgte deler av arrangementet.

JUBILEER/EVENT/PRODUKTLANSERING

Stort eller lite, jubileum/ event/ produktlansering, er alle viktig arrangement for ethvert firma og forening. Congress-Conference er klar til å hjelpe og bidra til å gjøre enhver anledning til en suksess. Et arrangement er en viktig markering for bedrifter, organisasjoner eller foreninger.

Andre sier om oss:

«Vi kan herved med glede anbefale Congress Conference til andre klienter eller konferanser som er på jakt etter en førsteklasses og ryddig kongressarrangør i Norge «

Jørgen J. Lund

Adm. Dir, North Atlantic Seafood Forum AS

«Tusen takk for plettfritt og utmerket samarbeid med denne konferansen! Dere kan trygt anbefales videre.»

Oppdragsgiver

Internasjonaliseringskonferansen 2017

«En stor takk for en meget god og vel arrangert konferanse. Jeg har været på de fleste NASF konferansene, men dere skal vite, at dette var den beste. Det praktiske og tekniske var av verdensklasse.»

Kongressdeltaker

North Atlantic Seafood Forum AS

Ansatte

Ditt Behov - Vårt Ansvar

Mini-CV

Mimi Waage Lie

Daglig leder. Eier siden 1987


Distriktshøgskolen på Lillehammer – 2.årig Reiselivslinje.
2. årig Markedsøkonom studie – Norges Markedsføringshøyskole.
Jobbet innen reiseliv siden 1985

Mimi Waage Lie

Daglig leder. Eier siden 1987

mimi@ccnorway.no

Mini-CV

Øivind R. Lie

Partner/Direktør. Eier siden 1987


Sivilingeniør NTNU, spesialområde prosjektledelse og administrasjon.  5 års prosjektledelse fra offshorebransjen. Prosjektleder for Norges største faglige kongresser (>6.000) og overordnet ansvarlig for alle arrangementer i regi av CC. Søker alltid efter nye og bedre måter å gjennomføre en konferanse, og deltar på årlige IAPCO-møter i utlandet for å fange opp de seneste trendene og utviklingen innen konferansemarkedene, og ikke minst hvordan formidle best mulig.

Øivind R. Lie

Partner/Direktør. Eier siden 1987

oivind@ccnorway.no

Mini-CV

Anette Gjørtz

Prosjektleder og hotellansvarlig


Anette har vært ansatt som prosjektleder og hotellansvarlig siden 1999.
Hun kommer fra hotellbransjen og har erfaring fra flere ansvarsfulle stillinger.
Arbeidet som prosjektleder medfører ansvar for hele planleggingen og gjennomføringen av arrangement. Hotellansvarlig inngår avtaler med hotellkjeder i samarbeid med daglig leder, gjennomgår avtaler for det enkelte arrangement og har tett oppfølging m.h.t. frister og antall.

Anette Gjørtz

Prosjektleder og hotellansvarlig

anette@ccnorway.no

Mini-CV

Henning Svensson

Prosjektleder og registreringsansvarlig


Ansatt i Congress-Conference siden 2001
Reiselivsutdannelse
Allsidig erfaring fra hotell (bl.a. Holmenkollen Park Hotel Rica) og kongressarrangørbransjen

Henning Svensson

Prosjektleder og registreringsansvarlig

henning@ccnorway.no

Mini-CV

Julie Bye

Prosjektleder


Julie har vært ansatt i Congress-Conference siden 2009. Hun har Swiss Diploma og Bachelor of Arts i International Hospitality Management. I tillegg har hun arbeidserfaring fra eventbransjen. Julie jobber som prosjektleder på små og store nasjonale og internasjonale konferanser og kongresser med ansvar for hele planleggingen og gjennomføringen av arrangementet.

Julie Bye

Prosjektleder

julie@ccnorway.no

Mini-CV

Pernille Gedde-Dahl Spets

Økonomisjef (barselspermisjon)


Ansatt i 2016. Har en Bachelor i Finans fra Handelshøyskolen BI Oslo.
Tidligere jobbet i Visma Services og Hegnar Media AS.

Pernille Gedde-Dahl Spets

Økonomisjef (barselspermisjon)

pernille@ccnorway.no

Mini-CV

Ingrid Norby

Regnskapsmedarbeider


Ansatt siden 1996. Ansvarlig for prosjektoppgjør og generell regnskapsføring.

Ingrid Norby

Regnskapsmedarbeider

ingrid@ccnorway.no

Mini-CV

Ragnhild Urkedal

Regnskapssjef


Ansatt i et års vikariat fra juni 2018. Startet arbeidslivet innenfor reiseliv, herunder Best Western Hotels og Tumlare Corporation, men har de siste 15 årene jobbet med regnskap og lønn.

 

Ragnhild Urkedal

Regnskapssjef

ragnhild@ccnorway.no

Mini-CV

Mimi Cathrine Lie

Prosjektkoordinator


Jobbet hos Congress-Conference siden mars 2018. Hun er ansvarlig nettsidene og digital markedsføring (inkludert sosiale media). Hun har lignende erfaring fra the Renewable Energy Policy Network for the 21st Century (REN21) i Paris, Innovasjon Norge i Beijing, FN organisasjonen the International Trade Centre i Geneve og det Norske Generalkonsulatet i Houston. Mimi Cathrine har en dobbel-mastergrad i International Relations fra Sciences Po i Paris og Peking University i Beijing, og en bachelorgrad i International Business fra the University of Edinburgh med utvekslingsår ved Babson College i USA.

Mimi Cathrine Lie

Prosjektkoordinator

Mimic@ccnorway.no

Mini-CV

Silvia Aiuvalasit

Prosjektassistent (lærling)


Er fra Italia. Har en bachelorgrad i tolkning og oversettelse fra Carlo Bo universitet i Urbino, og i tillegg til norsk snakker hun fem språk flytende. Silvia har også en mastergrad i HR og Personalledelse fra universitet i Firenze og Warwick Business School. Tidligere arbeidserfaring inkluderer et HR praktikantopphold ved Marriott International i Firenze og Maggio Musicale Fiorentino, operaen i Firenze.

Silvia Aiuvalasit

Prosjektassistent (lærling)

silvia@ccnorway.no

Mini-CV

Sandra Patricia Yri

Prosjektassistent (lærling)


Lærling i Congress-Conference siden mai 2017. Årsstudium på Markedshøyskolen innen markedsføring og salgsledelse. Jobbet tidligere som reiselivsmedarbeider hos Fjordline og salgsmedarbeider hos Expert/Power i Bergen.

Sandra Patricia Yri

Prosjektassistent (lærling)

sandra@ccnorway.no

Samarbeidspartnere

DEN NORSKE LEGEFORENINGEN

Gjennom mange år har Congress-Conference AS vært preferert samarbeidspartner for Den Norske Legeforening.

Vi har gjennom årenes løp hatt gleden av å være kongressarrangør for mange store og mindre kongresser og konferanser, møter og kurs for en rekke spesial foreninger for Den Norske Legeforening.

Vi samarbeider bl. annet med følgende foreninger:

 • Allmennlegeforeningen
 • Eldre Legers Forening
 • Norsk Nevrokirurgisk Forening
 • Norsk Selskap for Trombose og Hemostase
 • Norsk Urologisk Forening
 • Norsk Kardiologisk Selskap
 • Norsk Forening for Allmennmedisin
 • Norsk Forening for Dermatologi og Venerologi

 

FORSKNINGSRÅDET

Congress-Conference har samarbeidet med Forskningsrådet i mange år og har gleden av å ha rammeavtale med Forskningsrådet.

Vi har samarbeidet bl.a med følgende arrangementer de siste årene:

 • Grunnlovskonferansen 2014
 • OG21
 • VAM Konferansen
 • Verdikt
 • The International Polar Year (IPY) Oslo Science Conference

 

MILJØFYRTÅRN SIDEN 2011

Vi er stolte av å være sertifisert som Miljøfyrtårn og kan bidra til et renere og triveligere miljø.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Det å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Congress-Conference oppfyller alle krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø og setter strenge krav til våre leverandører for at de også skal oppfylle de samme miljøkravene. Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

HOTELL, MØTE- OG RESTAURANTLOKALER

Congress-Conference vil i samarbeid medvåre oppdragsgivere finne det best egnede møtelokale, konferansehotell og hotellovernatting. I tillegg tilrettelegger vi også for alt fra get-together til festmiddag for hvert enkelt arrangement.

Som et uavhengig firma samarbeider vi med alle leverandører i vår bransje.

Vi er preferert samarbeidspartner med:
- Radisson Blu                          - Meet Ullevaal
- Scandic Hotels                       - Stavanger Forum
- Thon Hotels                            - Grieghallen
- Nordic Choice Hotels            - Norges Varemesse
- Grand Hotel                            - Fursetgruppen
- Oslo Kongressenter               - Wallmans Oslo

VISIT OSLO

Congress-Conference AS er samarbeidspartner og aksjonær i VisitOslo.
Oslo har en lang tradisjon som møte- og kongressby og mange små og store kongresser avholdes her. Den hittil største vitenskapelige kongressen ble organisert i 2010 (med Congress-Conference AS som teknisk arrangør) 20th European Meeting on Hypertension, med 6.500 deltagere.

Besøk hjemmesiden til VisitOslo for mer informasjon om møtebyen Oslo.

BCD TRAVEL

Congress-Conference har et samarbeid med BCD TRAVEL(Ticket Biz) for enda bedre å skreddersy flyreiser for våre delegater etter avtale. Dette vil forenkle måten hver deltager vil komme seg til og fra Nasjonale og Internasjonale møter vi arrangerer i samarbeid med våre oppdragsgivere.

SHOCKLOGIC - Event management software

Vi benytter det verdensledende systemet til Shocklogic som leverer helhetlige løsninger innenfor påmelding av deltagere og innsending av abstracts.

For mer informasjon og detaljer, vennligst se shocklogic.com.