PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Den Norske Legeforeningen

Congress-Conference er valgt som preferert samarbeidspartner i forbindelse med organisering og tilrettelegging av kongresser og konferanser. Gjennom flere år har Congress-Conference blitt valgt som PCO for en rekke kongresser og konferanser hvor underforeninger av Den Norske Legeforening er involvert som arrangør.

Norges Varemesse

Congress-Conference har i flere år hatt et nært samarbeid med Norges Varemesse. Sammen utvikler vi nye kongresser og konsepter.

Visit OSLO

Have you ever considered organising a meeting in Oslo? Are you looking for a new destination? See all the reasons for why you should choose Oslo for your next event: visitoslo.com

visit Bergen

Bergen er stedet for store så vel som små arrangementer. Byen har utviklet seg til en møteby med internasjonal karakter og dermed alle tilhørende fasiliteter for kongress, konferanser og messer. Her er all nødvendig kompetanse og erfaring som gjør at du som arrangør kan kunne føle deg trygg og avslappet.

Ticket Biz

Congress-Conference  har i løpet av 2014 inngått samarbeid med Ticket Biz for enda bedre å skreddersy flyreiser for våre delegater etter avtale. Dette vil forenkle måten hver deltager vil komme seg til og fra Nasjonale og Internasjonale møter vi arrangerer i samarbeid med våre oppdragsgivere. Ticket Biz vil kunne organisere reiser for små og store konferanser for de som ønsker det. Dette kan også gjelde for konferanser utenfor Norges grenser hvor vi kan bistå Norske delegater på vei til en utenlandsk kongress. I tillegg til flybilletter tilbyr Congress-Conference alle andre former for transport rundt ethvert arrangement.

Hotellkjeder

Congress – Conference samarbeider med både store og små hoteller, enkeltstående og hotellkjeder. I forbindelse med konferanser og møter er det alltid behov for overnatting. Vi har gjennom årene opparbeidet et godt forhold til overnattingssteder i hele Norge. Vi stiller høye krav til fleksibilitet og service for at våre gjester skal føle seg velkomne og for at vi skal kunne tilby hotellrom så tett opptil et arrangement som mulig. Congress – Conference har samarbeidsavtaler med følgende hotellkjeder: