PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vår personvernerklæring

Congress-Conferences (CC) personvernerklæringen gjelder for behandlingen av personopplysninger som gjøres i forbindelse med deltagelse på et av våre arrangementer. Som deltaker ønsker vi at du forstår hvordan vi håndterer dataene vi samler inn, og har tillit til at vi respekterer ditt personvern. Nedenunder finner du vår personvernerklæring, som forklarer hvilke data vi samler inn, hvordan vi gjør det, hvor vi lagrer data og hva vi bruker dem til. Dersom du har andre spørsmål til hvordan vi behandler personopplysninger kan du kontakte Henning Svensson, enten på e-post: henning@ccnorway.no eller på telefon: 22 56 19 30.

Personvernerklæring

Congress-Conference (CC) samler inn og behandler personopplysninger med formålet å arrangere og gjennomføre møter, konferanser og kongresser. For å delta på disse arrangementene må du som deltager registrere deg og oppgi opplysninger slik at du får adgang til arrangementene og slik at vi kan tilrettelegge for din deltagelse og eventuelle særskilte behov (f.eks. allergier eller nedsatt funksjonsevne).

Hvilke regler gjelder?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og arbeidssted, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak opplysningene.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven.

Vårt behandlingsgrunnlag

Enhver behandling av personopplysninger trenger et rettslig grunnlag. Det betyr at før CC starter en behandling av dine personopplysninger, må vi påse at vi har rett til å utføre behandlingen.

Vårt behandlingsgrunnlag er at vi innhenter ditt samtykke for å bruke dine personopplysninger til det formålet vi har oppgitt i registreringsskjemaet. Dersom vi har fått tilsendt dine personopplysninger (som navn og e-post adresse) fra oppdragsgiver vil vi opplyse om dette og invitere deg til å melde deg på oppdragsgiveres arrangement. 

Hvorfor samler vi inn opplysninger om deg og hvordan brukes de?

For å oppfylle vår del av avtalen med oppdragsgiver er det helt nødvendig at CC behandler personopplysningene dine slik at du får adgang på arrangementet og for at vi kan tilrettelegge for din deltagelse.

For enkelte arrangementer er det påkrevd at vi samler inn personopplysninger som for eksempel autorisasjonsnummer for å gi deg lov til å delta på arrangementet.  

Hvilke opplysninger samler vi inn

Personopplysninger som CC behandler kan inkludere:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon: telefonnummer, adresse arbeidssted, e-postadresse
  • Arbeidssted
  • Ved enkelte tilfeller betalingsinformasjon (dersom du trenger å få noe refundert eller utbetalt som f.eks. honorar)
  • Ved internasjonale arrangementer må nasjonalitet oppgis
  • Eventuelle spesielle behov som diettbehov (allergier, intoleranse) eller om de har noen nedsatte funksjonsevner som vi må tilrettelegging for
  • Eventuelle medlemskap i forening
  • Eventuell autorisasjonsnummer som HPR (helsepersonellregisteret) nummer

Opplysninger som deles med andre aktører

I noen tilfeller blir opplysningene delt med tredjeparter, med hvem og hvilken type informasjon dette gjelder blir opplyst om når du registrerer deg.

CC utleverer opplysninger til tredjeparter ved følgende anledninger:

  • Ved bestilling av hotellrom, blir navn og kontaktinformasjon gitt til hotellet
  • Ved opplysning om behov om spesial kost, blir navn og diettbehov videreformidlet til restauranten/cateringsselskapet
  • Ved påmelding til sosiale arrangementer, blir navn videreformidlet til arrangementslokalet, og eventuelt til guider hvis du har meldt deg på sightseeingturer
  • På arrangementer med høyt sikkerhetsnivå, som for eksempel der statsledere eller kongelige er tilstede, kan vaktselskaper, politiet eller PST få utlevert deltakerlisten

CC hverken deler, selger eller formidler personopplysninger på noen andre måter enn det som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Opplysninger du selv oppgir

Påmelding til våre arrangementer skjer ved at du selv oppgir dine opplysninger gjennom vårt påmeldingssystem.

Dersom vi mottar dine personopplysninger (som navn og kontaktinformasjon) fra lister tilsendt av oppdragsgiver for et arrangement, vil du få dette oppgitt når du blir kontakt av CC angående dette arrangementet.

Cookies

«Cookies» – eller informasjonskapsler – er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie kan beskrives som en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne.

Bruk av cookies på ccnorway:

På nettsidene våres logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette benytter vi oss av Google Analytics, som samler inn informasjon som f.eks. hvilken type nettleser man bruker, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for besøk, og annen nettsidestatistikk som brukes til å forbedre våre nettsider.  Informasjonen som blir samlet inn kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Dette er noe vi gjør for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet og slik kan vi tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Normalt sett er de fleste nettlesere stilt inn til å godta cookies. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette cookies ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til cookies kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt.

Google Analytics

Google Analytics cookien er en førsteparts cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

_ga brukes til å skille brukere, cookien settes første gang en bruker besøker nettstedet og har en levetid på inntil to år.

_gat brukes for å begrense trafikken til Google Analytics, cookien har en varighet på 10 minutter.

_gid registrerer en unik ID som brukes til å generere statistikk om hvordan en bruker benytter nettsiden

Dine rettigheter

Personopplysninger vil kun bli lagret så lenge vi har saklig behov for det i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning for øvrig. I henhold til Bokføringsloven § 13 er CC pliktig til å oppbevare primærdokumentasjon som regnskapsbilag, dokumentasjon av balansen, reiseregninger, lønnsspesifikasjon etc. i 5 år, og derfor blir personopplysningene ikke slettet før etter 5 år etter arrangementslutt.

Som registrert har du rett til å få innsyn i de personopplysninger vi behandler om deg. Alle som registrerer seg på CCs arrangementer får en egen profil i ParticipantLogic og tilsendt påloggingsinformasjon per e-post. Her kan du se hvilke personopplysningene CC har om deg, samt at du har muligheten til å selv administrere disse (endre, slette eller legge til nye informasjon etc).

Dersom vi har registrert uriktige opplysninger om deg, har du rett til å kreve at disse korrigeres eller slettes. Hvis du trenger hjelp med dette kan du ta kontakt med Henning Svensson, CCs behandlingsansvarlig.

Innsynsretten omfatter informasjon om hvor opplysninger om deg er hentet fra, til hvilke formål de blir behandlet, om de har blitt gitt videre til andre, og i så fall hvem de har blitt gitt videre til. Dette blir oppgitt i registreringsskjemaet når du registrer deg, dersom du ønsker mer informasjon om dette kan du ta kontakt med Henning Svensson.

Klagerett

Hvis du mener at Congress-Conference ikke behandler personopplysningene i samsvar med lover og regler, kan du klage til Datatilsynet. Informasjon om hvordan du bør gå frem finner du på Datatilsynet sine nettsider.

Nyttige lenker

For mer informasjon om personvernloven og dine rettigheter, anbefales det å besøke lenkene under:

Om Personvernloven

EUs personverndirektiv

Datatilsynet