Hjem

Forsidebilde

Uroterapeuter ved Oslo Universitetsykehus har gleden av å invitere dere til årets UTF- konferanse i Oslo den 20-22 mai 2015

Arrangementskomiteen har vært sentral i utarbeidelsen av det faglige programmet som er både variert og spennende med dyktige foredragsholdere.

Programmet vil være relevant for alle med interesse for uroterapi, uansett profesjon.

Foredragene vil blant annet handle hvordan vi kan oppdage at barn blir utsatt for vold og overgrep. Motiverende intervju, brukt som et verktøy, for å utrede og behandle pasienter, både barn og voksne. Cancer prostata pasienten, tiden før, under og etter operasjon med komplikasjoner som urinlekkasje, ereksjonssvikt og seksuelle problemer. Introduksjon av Yoga som alternativ til bekkenbunnstrening der deltagerne selv får delta.

I vår verden er det en utvikling av skumle multiresistente bakterier og vi ønsker å dvele mere over de alvorlige konsekvensene dette kan få. Og ikke minst uroterapeutens rolle her hjemme og ute. Dette er en smakebit av det dere vil få høre og se, håper programmet er interessant for deg.

Oslo er en by med flott natur og rekreasjonsmuligheter. Det sosiale programmet vil blant annet inneholde båttur i Oslofjorden til Bygdøy og Kon-tiki Museet, der festmiddagen vil være. Vi ønsker å gi dere ett uforglemmelig opphold i Oslo med høyt faglig innhold krydret med kultur og natur.

Hjertelig velkommen!

 

Vennlig hilsen Arrangementkomiteen

Cathrine Teigen
Cathrine Michaelsen Solend
Bente Mikkelsen
Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet HF

Gro Cecilia Stensrød
Guro Skare Bekeng
Sunnås Sykehus HF

Arnhild Fredriksen
Prostatasenteret, Oslo Universitetsykehus, Aker HF

Bodil Ø. Svendsen
Oslo Universitetsykehus, Aker HF